Om Boretti Design

Foto: Siv Dolmen

Hvem er Boretti Design?

– Elegant og brukervennlig grafisk design for trykte og digitale medier

Boretti Design ble opprettet i 2009 av grafisk designer, Maria Boretti Eidsvoll som har mange års erfaring fra reklame/kommunikasjons- og designbransjen. Boretti Design baserer seg på design av alle slags trykksaker, websider/webannonsering og logo/identitet.

Jeg er opptatt av brukervennlighet, tanken bak – og at resultatet skal fungere i praksis og være profesjonelt. Hos meg får du gode priser – og rask og personlig service som du ikke oppnår hos større byråer. Ta gjerne en titt under Portfolio for å få et inntrykk av hva jeg kan!

I hovesak jobber jeg fra eget kontor, men hvis ønskelig kan det avtales inhouse-oppdrag. Både løpende timespris og fastpris (for større oppdrag) er mulig. Store oppdrag kan gjøres i samarbeid med mine eller kundens partnere.

Ikke nøl med å kontakte meg, jeg kommer gjerne til din bedrift og presenterer hva jeg kan tilby. Jeg svarer så raskt jeg kan på epost.